Loading

Öğr. Gör. Dr.

Yeliz PARLAK

Pamukova Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü

İletişim

yparlak@subu.edu.tr

(264) 551 69 50

Güncellenme Tarihi : 12-04-2025 16:21

ULUSLARARASI :
1
Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Circassian Cheese
PARLAK YELİZ,GÜZELER NURAY , Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series, 2017
Uluslararası   Hakemli   Index Copernicus, Ulric, Cabi, Base, Cite factor, Academic Resource index   Özgün Makale
2
Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy Applications In Foods
PARLAK YELİZ,GÜZELER NURAY , Current Research in Nutrition and Food Science Journal, 2016
Uluslararası   Hakemli   0.78   Özgün Makale
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :2
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II, Saati :3
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARDA COĞRAFİ İŞARETLEME VE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK, Saati :2
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :2
6
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : HİJYEN VE SANİTASYON, Saati :2
7
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : HİJYEN VE SANİTASYON, Saati :4
8
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : LABORATUVAR YÖNETİMİ, Saati :3
9
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :3
10
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
11
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :30
12
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :3
13
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :2
14
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : HİJYEN VE SANİTASYON, Saati :2
15
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : LABORATUVAR YÖNETİMİ, Saati :3
16
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
17
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :30
18
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
19
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
20
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Saati :3
21
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
22
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
23
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
24
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
25
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
26
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
27
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
28
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
29
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
30
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
31
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
32
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
33
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
34
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
35
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
36
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
37
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
38
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
39
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
40
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
41
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
42
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
43
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
44
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
45
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
46
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
47
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
48
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
49
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
50
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
51
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
52
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
53
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
54
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
55
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
56
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
57
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
58
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
59
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
60
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
61
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
62
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
63
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
64
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
BİLİMSEL KİTAP :
1
Spectroscopic Tools for Food Analysis
Yazarlar : PARLAK YELİZ