Loading

Öğr. Gör. Dr.

Yeliz PARLAK

Pamukova Meslek Yüksekokulu

Eczane Hizmetleri Bölümü

İletişim

yparlak@subu.edu.tr

(264) 551 69 50

Güncellenme Tarihi : 29-04-2024 07:58

ULUSLARARASI :
1
Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Circassian Cheese
PARLAK YELİZ,GÜZELER NURAY , Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series, 2017
Uluslararası   Hakemli   Index Copernicus, Ulric, Cabi, Base, Cite factor, Academic Resource index   Özgün Makale
2
Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy Applications In Foods
PARLAK YELİZ,GÜZELER NURAY , Current Research in Nutrition and Food Science Journal, 2016
Uluslararası   Hakemli   0.78   Özgün Makale
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :3
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :2
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : HİJYEN VE SANİTASYON, Saati :2
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : LABORATUVAR YÖNETİMİ, Saati :3
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :30
6
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :3
7
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :2
8
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : HİJYEN VE SANİTASYON, Saati :2
9
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : LABORATUVAR YÖNETİMİ, Saati :3
10
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
11
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :30
12
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
13
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
14
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Saati :3
15
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
16
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
17
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
18
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
19
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
20
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
21
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
22
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
23
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
24
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
25
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
26
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
27
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
28
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
29
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
30
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
31
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
32
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
33
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
34
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
35
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
36
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
37
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
38
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
39
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
40
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
41
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
42
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
43
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
44
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :4
45
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Saati :3
46
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
47
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
48
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
49
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
50
Yil :2011-2012 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
51
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA KATKI MADDELERİ, Saati :1
52
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA İŞLEME İLKELERİ VE MAKİNELERİ, Saati :1
53
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
54
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
55
Yil :2010-2011 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
56
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : GIDALARIN AMBALAJLANMASI, Saati :1
57
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Saati :1
58
Yil :2009-2010 , Dil : Türkçe , Adı : SÜT TEKNOLOJİSİ, Saati :1
BİLİMSEL KİTAP :
1
Spectroscopic Tools for Food Analysis
Yazarlar : PARLAK YELİZ